خوش آمدید
چهارشنبه، 5 ارديبهشت ماه، 1403
چراغ روشن شطرنج ایران

«آچــــــــمز»
چراغ روشن شطرنج ایران
به قلم استاد "محمد زارعی"

جام جهانی 2017


Levon Aronian  Chess World Cup
آرونیان، قهرمان جام جهانی

همه از یک خانواده ایم


ااا











ا

بخش ایران در سایت نتایج

اپلیکیشن های شطرنج

ا
چس 24 [شطرنج 24]
یک اپلیکیشن عالی شطرنجی
Chess24 Application
ا


 بازی با مگنوس کارلسن
Play Magnus Application


 پلی چس آنلاین 

PlayChess Application

 فریتس (نسخه اندروید) 

اپلیکیشن فریتز شطرنج


استوکفیش

Stockfish Application

چس:  آی او اِس - اندروید

 Chess.com Application 


فالوچس:  آی او اِس - اندروید

Follow Chess Application


شطرنج شردر 

Shredder Chess Application

تاکتیک های شطرنج (iOS) 

Chess Tactics Application


ساعت شطرنج
آی او اِس - اندروید

Chess Clock Application
سایر اپ های شطرنجی

سه باور غلط در شطرنج

سه باور غلط درباره ی شطرنج
برگردان از "رامان رامتین"

نابغه ی دوران



الکساندر آلخین، نابغه ی دوران

با تشکر از "غلامرضا خواجویی نژاد"

اینستاگرام آچمز
گشایش پارسی



گشایش پارسی

به کوشش "مهدی دوستکام"

آچمز در آپارات

Chess.com

چس بمب

تست

مدال برنز براي حماسه آفرينان ايران زمين

 

 



مسابقات آسیایی داخل سالن (ماکائو -2007)

 

مدال با ارزش برنز برای حماسه آفرینان ایران زمین


سرانجام مسابقات تیمی سریع شطرنج داخل سالن آسيا از روز 4 آبان ماه در کشور ماكائو آغاز شده بود  ، پس از 6 دور  رقابت جذاب و دیدنی به پایان رسید .

 

شایان ذکر است ، تیم ملی ایران (دارنده مقام سوم آسیا در دوحه قطر) متشکل از استاد بزرگ احسان قائم مقامي ، استاد بزرگ الشن مرادي ، استاد فیده همايون توفيقي ،‌ استاد بزرگ بانوان شادي پريدر ، استاد بین المللی بانوان آتوسا پوركاشيان ، استاد بین المللی بانوان شايسته قادرپور و ميترا حجازي پور به ‌سرپرستي دبیر فدراسیون شطرنج هادي كريمي ،‌ سرمربيگري خسرو شيخ هرندي و مربيگري نایب قهرمان اسبق جهان نايجل شورت انگلیسی در این رقابت ها حاضر شده است .

 

گفتنی است ، در این دوره از مسابقات 20 تیم از کشورهای مختلف آسیا در سه بخش متعارف ، سريع و برق آسا با هم به رقابت می پردازند .

 

برنامه مسابقات ماکائو را از  اینجا  دریافت کنید .



 

 مراسم افتتاحیه

 احسان قائم مقامی پرچم دار کاروان ورزشی ایران

مراسم افتتاحیه دومین دوره مسابقات آسیایی با حضور رييس شوراي المپيك آسيا و مسئولان كميته‌هاي ملي المپيك ، روساي كنفدراسيون هاي آسيايي ، سفرا و جمعي از مسوولان سياسي كشورهاي آسيايي و ورزشكاران تيم هاي شركت كننده حاضر در دومين دوره اين مسابقات رسما كار خود را آغاز كرد .

 در اين مراسم كه با آوازهاي محلي ، حركات رزمي و نمايش هاي آييني و سنتي كشور چين همراه بود ، تيم هاي شركت كننده به ترتيب رژه رفتند و مورد استفبال حاضرين در ورزشگاه قرار گرفتند .

تيم ايران نيز كه در اين دوره از رقابتها با 144 ورزشكار در 14رشته مردان و 5رشته بانوان شركت كرده است در اين مراسم حضور داشت و احسان قائم مقامي استاد بزرگ شطرنج ايران به عنوان پرچمدار ايران پيشاپيش ساير ورزشكاران حركت مي كرد . اين در حالي است كه پيش از اين قرار بود پرچمدار كشورمان آتوسا پوركاشيان باشد . شايان ذكر است در اين دوره از رفابتها 45كشور با بيش از 3500 ورزشكار حضور دارند كه كشور چين بيشترين تعداد را به خود را اخنصاص داده است .

  

گزارش دور به دور سایت تخصصی شطرنج ایران (آچمز)

 

دور اول

در دور اول این رقابت ها تیم ایران به مصاف تیم بی ادعای کشور نپال رفت .

تیم ایران در این دور با ترکیب استاد بزرگ احسان قائم مقامی ، استاد بزرگ الشن مرادی  ، استاد بزرگ بانوان شادی پریدر و استاد بین المللی بانوان شایسته قادرپور در برابر تیم حریف حاضر شد .

روی میز یک مسابقات قهرمان ارزنده کشورمان احسان قائم مقامی  " لال بیلام شرست " با درجه بین المللی 2117 به پیروزی رسید .

روی میز دو الشن مرادی در برابر " کشاف شرستا " با درجه بین المللی 2149 قدرت خود را دیکته نمود .

روی میز سه و چهار هم  شادی پریدر و شایسته قادرپور بر حریفان خود چیره شدند تا تیم ایران در دور اول این رقابت ها با نتیجه قاطع چهار بر صفر از سد نپال بگذرد .

برای مشاهده نتایج کامل دور اول   اینجا   کلیک بفرمائید .

 

دور دوم

تیم ملی ایران در این دور با ترکیب استاد بزرگ احسان قائم مقامی ، استاد بزرگ الشن مرادی  ، استاد بزرگ بانوان شادی پریدر و استاد بین المللی بانوان شایسته قادرپور در برابر تیم قدرتمند و صاحب نام چین حاضر شد .

روی میز یک استاد بزرگ احسان قائم مقامی در برابر حریف قدرتمند خود  استاد بزرگ "بو زیانگژی " با درجه بین المللی 2692 نتیجه را واگذار کرد . گفتنی است ، بو زیانگژی چندی پیش ، پس از رقابت با تنی چند از قهرمانان بنام شطرنج جهان به مقام قهرمانی جام جهانی شطرنج چشم بسته دست یافته بود .

روی میز دو  استاد بزرگ الشن مرادی در برابر حریف قدرتمند و جوان چینی خود ، استاد بزرگ "وانگ هائو " با درجه بین المللی 2643 باخت را پذیرا شد .

روی میز سه ، تنها استاد بزرگ بانوی کشورمان دست به کار بزرگی زد .

شادی پریدر ، استاد بزرگ بنام بانوان چین " ژو ژائو " با درجه بین المللی 2530 را در هم کوبید تا تمامی نگاه ها را به خود خیره کند .

روی میز چهار هم استاد بین المللی بانوان کشورمان شایسته قادرپور در برابر نایب قهرمان بانوان آسیا استاد بزرگ "لوفی روآن" با درجه بین المللی 2453 به یک تساوی ارزشمند دست یافت .

به این ترتیب تیم ملی کشورمان در عین شایستگی این دیدار را با نتیجه 2.5-1.5 به حریف قدرتمند خود واگذار کرد .

برای مشاهده نتایج کامل دور دوم   اینجا   کلیک بفرمائید .

 

دور سوم

تیم ملی ایران در این دور با ترکیب استاد بزرگ احسان قائم مقامی ، استاد بزرگ الشن مرادی  ، استاد بزرگ بانوان شادی پریدر و استاد بین المللی بانوان شایسته قادرپور در برابر تیم نیرومند اندونزی صف آرائی کرد .

قهرمان شطرنج غرب آسیا احسان قائم مقامی روی میز یک با اقتدار بر حریف نیرومند خود استاد بزرگ " سوسانتو مگرانتو " با درجه بین المللی 2569 غلبه کرد .

الشن مرادی روی میز دو ، از سد استاد بین المللی " دنی یوسوانتو " با درجه بین المللی 2467 گذشت .

روی میز سه ، قهرمان بانوان کشورمان شادی پریدر ، استاد بین المللی " ایرنه خاریشما سوکاندر " با درجه بین المللی 2275 را مغلوب ساخت .

شایسته قادر پور نیز روی میز چهار ، در کمال ناباوری تنها باخت کشورمان را در مقابل " اوی ایندیاواتی " با درجه بین المللی 2114 متحمل شد .

تیم ملی کشورمان با وجود شکست قادرپور ، با نتیجه 3 بر 1 حریف قدرتمند خود (اندونزی) را شکست داد و 8.5 امتیازی شد .

برای مشاهده نتایج کامل دور سوم   اینجا   کلیک بفرمائید .

 

دور چهارم

تیم ملی ایران در این دور با ترکیب استاد بزرگ احسان قائم مقامی ، استاد بزرگ الشن مرادی  ، استاد بزرگ بانوان شادی پریدر و استاد بین المللی بانوان شایسته قادرپور در برابر تیم مغولستان قرار گرفت . (تا به اینجا تیم ملی ایران دست به ترکیب اصلی خود نزده و از بازیکنان ذخیره استفاده نکرده است)

روی میز یک ، احسان قائم مقامی (2591) در مقابل "بیارسایهان گونداوا " با درجه بین المللی 2274 در کمال ناباوری نیم امتیاز با ارزش را از دست داد . احسان تا به اینجا 2.5 امتیازی است .

استاد بزرگ با اخلاق کشورمان الشن مرادی روی میز دو ، "سگمد باتچولون " با درجه بین المللی 2426 را در هم کوبید و 3 امتیازی شد .

روی میز سه ، شادی پریدر که در این رقابت ها بسیار مسلط نشان داده است در برابر "باتسایا یانجیو " با درجه بین المللی 2038 به پیروزی رسید تا تمامی امتیازات موجود را کسب کرده باشد .

شایسته قادرپور هم روی میز چهار ، انتقام باخت دور پیش خود را از استاد فیده "سنگرآودان اوتگونجارگال " (2168) گرفت و 2.5 امتیازی شد .

به این ترتیب در پایان دور چهارم این رقابت ها ، تیم ملی ایران با پیروزی 3.5 بر 0.5 این دور خود در برابر مغولستان ، با سه برد تیمی و تحمل تنها یک شکست و کسب 12 امتیاز بالاتر از تیم های قدرتمند چین و قزاقستان در جایگاه سوم این رقابت ها قرار گرفت . تیم های هند و ویتنام نیز اول و دوم هستند .

برای مشاهده نتایج کامل دور چهارم   اینجا   کلیک بفرمائید .

برای مشاهده رده بندی این رقابت ها (در پایان دور چهارم)،  اینجا  کلیک بفرمائید .

تیم ملی ایران در دور پنجم این رقابت ها می بایست به مصاف تیم صاحب نام کشور ویتنام برود . 

 

 

دور پنجم

تیم ملی ایران در این دور با ترکیب استاد بزرگ احسان قائم مقامی ، استاد بزرگ الشن مرادی  ، استاد بزرگ بانوان شادی پریدر و استاد بین المللی بانوان شایسته قادرپور روی میز دوی مسابقات در برابر تیم قدرتمند و صاحب نام ویتنام حاضر شد .

احسان قائم مقامی روی میز یک مسابقات در برابر استاد بزرگ "لیم لی کوآنگ" با درجه بین المللی 2534 به نتیجه تساوی رضایت داد .

روی میز دو الشن مرادی در برابر استاد بزرگ "ترانگ سانگ نگوین نگوک" با درجه بین المللی 2530 به یک تساوی ارزشمند دست یافت .

تنها بانوی استاد بزرگ کشورمان شادی پریدر هم که در این دوره فوق العاده ظاهر شده است در برابر استاد بزرگ "تی بائو ترام هوآنگ" با درجه بین المللی 2265 به پیروزی رسید . شادی تا به اینجا تمامی امتیازات موجود را کسب کرده است و یکی از ارکان موفقیت تیم ملی ایران به حساب می آید .

روی میز چهار این مسابقات هم شایسته قادرپور در برابر استاد بزرگ بانوان "تی تان آن نگوین" با درجه بین المللی 2324 نتیجه را واگذار کرد .

به این ترتیب تیم ملی کشورمان در برابر تیم قدرتمند و صاحب نام ویتنام با کسب 1 پیروزی ، دو تساوی و یک شکست با نتیجه 2 بر 2 به تساوی رسید .

برای مشاهده نتایج کامل دور پنجم   اینجا   کلیک بفرمائید .

 

 

دور آخر

مدال برنز برای حماسه آفرینان ایران زمین

تمامی نفس ها در سینه ها حبس شده است . یک اشتباه فردی تمامی زحمت ها را به باد می دهد و دیگر جای هیچ جبرانی نمی گذارد .

آیا تیم ایران به حق خود در این مسابقات دست می یابد ... ؟

آیا حماسه دوحه قطر تکرار می شود ... ؟

تیم ملی ایران در دور آخر این مسابقات هم چیدمان خود را تغییر نداد و ترکیب نام آشنای استاد بزرگ احسان قائم مقامی ، استاد بزرگ الشن مرادی  ، استاد بزرگ بانوان شادی پریدر و استاد بین المللی بانوان شایسته قادرپور روی میز سه مسابقات در برابر تیم قدرتمند قزاقستان قرار گرفت .

روی میز یک مسابقات احسان قائم مقامی در برابر حریف استاد بزرگ و قدرتمند خود "مورتاس قازقالایف " با درجه بین المللی 2588 به نتیجه تساوی رضایت می دهد .

روی میز دو الشن مرادی دست به کار بزرگی می زند .

وی با غلبه بر قهرمان شرق آسیا "انوآر ایسماگامبتوف" با درجه بین المللی 2480 به یک امتیاز حساس و ارزشمند دست پیدا می کند .

و اما میز سه و  استاد بزرگ شادی پریدر

شادی پریدر که تا به اینجای کار در تمامی بازی های خود به پیروزی رسیده است ، در برابر استاد بین المللی  "گلمیرا دائولتوا" بازی را واگذار می کند .

البته شادی بلافاصله پس از این بازی اعتراض خود را به سرداور و هیئت ژوری این مسابقات تسلیم میکند .

در همین لحظه هیئت ژوری مسابقات در حال تشکیل جلسه در این مورد است و به زودی حکم قطعی نتیجه این بازی صادر می گردد .

به نظز می رسد با وجود داوران بین المللی مهرداد پهلوان زاده و حمید رضا پورشاهماری در کادر داوری این رقابت ها حضور پررنگ دارند ، در صورت درست بودن ادعای شادی ، وی به حق خود برسد . (هنوز نتیجه ای به دست ما نرسیده است ...)

روی میز چهار این رقابت ها شایسته قادرپور ، با پیروزی در مقابل استاد بزرگ "ماریا سرگیوا" شادی را به اردوی تیم ایران می آورد .

برای مشاهده نتایج کامل دور آخر   اینجا   کلیک بفرمائید .

 

بلی ... حماسه ای دیگر از قهرمانان غیرتمند کشورمان

تیم ملی ایران با شکست 2.5 بر 1.5 تیم قدرتمند قزاقستان با  کسب 4 پیروزی ، یک تساوی و تنها یک شکست بالاتر از تیم های قدرتمند فیلیپین ، چین ، مغولستان ، قزاقستان ، قطر و ... به مقام سوم بازی های داخل سالن آسیا می رسد .

این مدال با ارزش برنز در شرایطی به دست آمد که تیم ملی نیرومند هند با غلبه بر تیم با انگیزه اندونزی و تیم ملی صاحب نام ویتنام با غلبه بر تیم قدرتمند چین به مقام های دوم و سوم این رقابت ها دست یافتند .

در ادامه نیز تیم های ملی فیلیپین و تیم چین (نایب قهرمان جهان و قهرمان آسیا) پس از تیم ملی کشورمان ، چهارم و پنجم شدند .

 

برای مشاهده رده بندی پایانی این رقابت ها  اینجا  کلیک بفرمائید .

 

 

       

 سایت رسمی مسابقات آسیایی ماکائو 

 



ارسال شده در مورخه : شنبه، 5 آبان ماه، 1386 توسط admin  پرینت
کاربرانی که به این خبر امتیاز داده اند.(قرمز رأی منفی و آبی رأی مثبت):

مرتبط باموضوع :

 دور پنجم مسابقات قهرماني نوجوانان جهان  [ جمعه، 2 آذر ماه، 1386 ] 1522 مشاهده
 گزارش تصویری از قرعه کشی گرندپری  [ پنجشنبه، 22 بهمن ماه، 1394 ] 1641 مشاهده
 سروش اثنی عشری قهرمان رمضان گلستان  [ يكشنبه، 6 مرداد ماه، 1392 ] 1151 مشاهده
 ..  [ سه شنبه، 5 ارديبهشت ماه، 1391 ] 422 مشاهده
 کورنیف قهرمان دوازدهمین دوره جام ابن سینا  [ پنجشنبه، 19 شهريور ماه، 1394 ] 1100 مشاهده
امتیاز دهی به مطلب
انتخاب ها

 فایل پی دی اف فایل پی دی اف

 گرفتن پرينت از اين مطلب گرفتن پرينت از اين مطلب

 ارسال به دوستان ارسال به دوستان

 گزارش این پست به مدیر سایت گزارش این پست به مدیر سایت

اشتراک گذاري مطلب